Expositie Bob Bruns

                  

28 mei tot 31 augustus 2013

   

Via een kleurig palet weet Bob Bruns de aandacht te trekken met zijn grote digitale doeken. Bewerkte foto's zijn uitgegroeid tot een compleet nieuw beeld waar telkens verschillende sferen voelbaar zijn.

  

Bruns is een veelzijdig creatief man en heeft een aardige staat van dienst als ruimtelijk vormgever. Hij heeft de inrichting van vele interactieve, educatieve inrichtingen voor musea en bezoekerscentra op zijn naam staan. Daarnaast is hij ook jaren lang werkzaam geweest als grafisch vormgever en heeft les gegeven op het MBO.

  

De laatste jaren is Bruns intensief bezig met het creëren van vrij werk. De tijd was aangebroken om zijn persoonlijke gedachtewereld en gevoelens weer te geven. Niet met kwast en schildersdoek, wel met een medium waar hij bedreven in is en waar de mogelijkheden talloos zijn.

Digitale schildertechnieken versterken in zijn werk de sfeer en de emotie van het te ontdekken onderwerp. De beschouwer zal ervaren dat de beleving hierdoor intenser wordt.

  

Bob Bruns woont en werkt in Westerhoven en volgde zijn studie aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven (Design Academy)

  

http://www.bobbruns.nl

 


Stijl is sterken